یکی از نشانه های کمبود پتاسیم در بدن، ضخیم شدن پوست به خصوص در پاها، پیدایش پینه و ترک است، یعنی اگر کمپرس با سرکه انگور ارگانیک روی نواحی آسیب دیده اعمال شود محتوای بالای پتاسیم به مقابله با مشکل کمک می کند.
اگر سرکه انگور را بدون در نظر گرفتن خصوصیات بدن استفاده کنید، نه تنها فایده، بلکه ضرر نیز می تواند داشته باشد.
موارد منع مصرف این محصول عبارتند از:
حساسیت دوران کودکی به انواع انگور قرمز
بیماری های دستگاه گوارش در مرحله حاد
فرآیندهای التهابی در دستگاه تناسلی
سرکه انگور با محصولات شیر تخمیر شده، پروتئین های گیاهی و سیب زمینی مخلوط نمی شود.
آثاری از سرکه انگور توسط باستان شناسان در ظروف مصر باستان کشف شده است، در این رابطه به جرات می توان گفت که حتی در دوران باستان نیز شناخته شده بوده است، سپس به عنوان یک ماده نگهدارنده به عنوان یک عامل ضد التهابی و همچنین برای ضد عفونی آب استفاده شد.
از خواص مفید سرکه انگور اغلب برای رفع تشنگی استفاده می شود: چند قطره مایع در یک لیوان آب کافی است.
در مورد فرآیند تولید از این مواد خام، جالب است که در نتیجه تخمیر مواد طبیعی انگور چه چیزی به دست می آیدکه در 2 نوع سفید و قرمز موجود است.
از انگور قرمز خشک تهیه می شود در حالی که طعم و عطر مشخصی دارد، در حالی که از انگور سفید خشک تهیه می شود اما عطر و طعم آن کمتر مشخص است اما سرکه انگور به دلیل مقدار زیاد استرهای موجود در آن بوی مطبوعی دارد.
هر دو نوع سرکه انگور به طور گسترده در پخت و پز برای تهیه سس های مختلف سالاد، ماریناد و غیره استفاده می شود. سرکه سفید، با طعم ملایم، اغلب توسط آشپزها در فرآیند پخت غذاهای حاوی آن جایگزین می شود. فقط کافی است کمی شکر دانه ریز به این چاشنی اضافه کنید تا طعم ترش آن رقیق شود.
سرکه انگور در فرانسه محبوبیت خاصی به دست آورد، جایی که طعم لطیف و عطر سبک آن تقریباً همه غذاها را زینت می دهد: ماهی و کباب ترشی شده، غذاهای مرغ، و همچنین یک سالاد عالی مانند سالاد سبزیجات با انگور و پنیر. ترکیبی. به خوبی با سرکه انگور و بسیاری از ادویه ها و چاشنی ها، به عنوان مثال، مانند، و،. محتوای کالری سرکه انگور 9 کیلو کالری در هر 100 گرم است.
این محصول همواره مورد توجه پزشکان و داروسازان در سراسر جهان بوده است، از این رو فواید سرکه انگور به عنوان یک دارو از دیرباز شناخته شده است.