پسته یکی از قدیمی ترین و سالم ترین آجیل هایی است که بشر شناخته است. همراه با فواید سنتی خوردن مغز پسته برای سلامتی، آن ها حاوی خواص خاصی هستند که به عنوان یک مکمل غذایی مزیت منحصر به فردی به آن می دهد.
پسته بسته بندی مزمز حاوی کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که همه به یک اندازه برای بدن انسان مفید هستند.
آنها فواید روزانه مانند حفظ رطوبت در پوست، بهبود هضم، و محافظت از چشم در برابر علائم اولیه پیری را ارائه می دهند. همچنین یکی از معدود آجیل هایی است که تأثیر مستقیمی بر سلامت جنسی دارد و عملکرد نعوظ را در مردان بهبود می بخشد.
با این حال، پسته فواید سلامتی دیگری نیز دارد که ما را از شرایط و بیماری های خاص محافظت می کند. خوردن پسته به طور مستقیم بر کلسترول و وزن و همچنین دیابت تأثیر می گذارد. کنترل دیابت و علائم آن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
مغز پسته چیست؟
پسته یکی از اولین آجیل های خوراکی بود که کشف شد و به همین دلیل بسیار محبوب است. آنها در سراسر جهان فروخته و خورده می شوند.
یک درخت پسته اولین محصول خود را تنها پس از 10 تا 12 سال تولید می کند. آنها یک دروپه هستند، به این معنی که آجیل در واقع یک دانه بزرگ است که در مرکز قلب میوه پسته قرار دارد. مهره توسط یک پوسته دوگانه پوشانده شده است.
پوست پسته از آجیل در برابر آسیب و همچنین عفونت محافظت می کند. این آجیل در طول سال در دسترس است و بسیار رایج است، بنابراین می توان آنها را از هر فروشگاه مواد غذایی خریداری کرد.
پسته به اشکال مختلف مانند شیرین یا شور و پوسته یا بدون پوست برای مصرف در دسترس است. زمانی که پسته خریداری شد در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود، بهتر است. قرار گرفتن در معرض رطوبت می تواند آنها را نرم کند و همچنین می تواند بد شود.