نان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در جامعه ماست، نان خشک در رشت که از زمان های قدیم بر سر سفره ها ضروری بوده است، اخیراً به موضوعی بسیار بحث برانگیز تبدیل شده است.
نان خشک در رشت که تقریباً با هر وعده غذایی مصرف می شود، از ملزومات جامعه ماست.
بنابراین ما در مورد غذایی که اغلب مصرف می کنیم چه می دانیم؟
در حالی که برخی خوردن آن را توصیه می کنند، برخی دیگر ادعا می کنند که باید از خوردن نان خشک در رشت اجتناب شود، این موضوع را روشن می کنیم که حتی کارشناسان هم اختلاف نظر دارند.
در ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که در مصرف نان خشک در رشت اولویت شما با نان تهیه شده از گندم سبوس دار باشد که ارزش غذایی بالایی دارد.
همانطور که می دانید آرد سفید ارزش غذایی کمتری نسبت به غلات کامل دارد و برای افزایش وزن مناسب تر است.
به جای نان سفید حتما از نان های سبوس دار استفاده کنید!
نانهایی با انواع مختلف مانند سیز، بذلما، تنوری، ذرت، سبوس و غلات از ارزش غذایی بالایی برخوردارند، اگر ترجیح نان شما به نفع این موارد باشد، انتخاب بسیار سالم تری خواهید داشت.
موضوع دیگری که در اینجا باید مورد توجه قرار گیرد این است که نان در حین صحبت از مضرات آن به طور کامل از زندگی شما حذف شود، این یک نگرش کاملا اشتباه است، نان نباید به طور کامل از تغذیه حذف شود.
نوع نانی که در اینجا مضر است و مصرف آن توصیه نمی شود نان سفید است، برخلاف نان سفید، بدن به نان غلات کامل نیاز دارد.
بیایید ابتدا در مورد جنبه های مثبت صحبت کنیم، ثابت شده است که نان سفید بسیار مضر است.
از مصرف نان سفید پرهیز کنیم، اما نباید آن را به طور کامل از زندگی خود حذف کنیم! به جای نان سفید؛ مصرف نان گندم کامل، غلات، چاودار و نان سبوس دار برای بدن انسان بسیار مفید است.
این نوع نان ها که در رژیم غذایی سالم و منظم بسیار مفید هستند، توسط متخصصان تغذیه نیز توصیه می شود.