چاشنی سوسیس خانگی ایتالیایی مشکل شما را حل می کند و به شما امکان می دهد دقیقاً بدانید که برای مزه دار کردن آن چه چیزی در غذای خود قرار می دهید.
سوسیس خانگی ایتالیایی برای ادویه سوسیس و کالباس کافی است.
بسته به طعم و مزه بودن غذایتان می توانید کم و بیش استفاده کنید. توصیه می کنیم با استفاده از کل این دستور غذا در دو پوند گوشت شروع کنید و از آنجا تنظیم کنید.
من از این سوسیس ایتالیایی در سوپ، کوفته، سس اسپاگتی و لازانیا استفاده می کنم. هر زمان که یک غذای ایتالیایی دارید، میتوانید گوشت چرخ کرده را جایگزین سوسیس ایتالیایی کنید تا طعم بیشتری به آن بدهید.
من اغلب یک دسته بزرگ از این سوسیس خوش طعم را درست می کنم.
آن را به شکل نبات در می آورید و آن را منجمد می کنید تا بعدا بپزد (من در واقع دوست دارم برای صبحانه یک سوسیس ایتالیایی در کنار مقداری سبزیجات بخورم)، یا می توانید بلافاصله آنها را بپزید.
برای تهیه چاشنی سوسیس و کالباس از ادویه های مختلفی استفاده می شود که بستگی به نوع سوسیس و کالباس دارد.
سدیم و شکر تقریباً در همه انواع چاشنی سوسیس و کالباس مواد رایج هستند.
از دیگر ادویه هایی که اغلب استفاده می شود می توان به دارچین، زنجبیل و فلفل دلمه ای اشاره کرد.
فلفل آسیاب شده، مریم گلی و پونه کوهی نیز در بسیاری از انواع چاشنی سوسیس استفاده می شود.
ترجیحات غذایی و آداب و رسوم محلی به شدت توسط تولید کنندگان سوسیس در هنگام توسعه مخلوط چاشنی مورد توجه قرار می گیرد.
سوسیس یکی از آن چیزها بود که مردم عاشقشند.