مردم از انجیر برای کمک به درمان بیماری های مربوط به سیستم غدد درون ریز، تناسلی و تنفسی و همچنین دستگاه گوارش استفاده می کنند.
این مقاله به بررسی مزایا و خطرات مرتبط با مصرف انجیر می پردازد. همچنین محتوای تغذیه ای انجیر آردی تازه و خشک را مورد بحث قرار می دهد.
منبع معتبر سازمان جهانی بهداشت (WHO) پیشنهاد کرده است که مردم می توانند از گیاهان سنتی برای کمک به درمان دیابت استفاده کنند. محققان به اثرات محافظت کننده کبد و کاهش گلوکز انجیر اشاره کرده اند.
تحقیقات در این زمینه بسیار محدود است. با این حال، یک مطالعه کوچک منبع معتبر در سال 1998 نشان داد که در هشت شرکت کننده، کاهش سطح گلوکز بعد از غذا هنگام مصرف عصاره برگ انجیر مشاهده شد.
شرکت کنندگان در این مطالعه همچنین با مصرف عصاره برگ انجیر به دوزهای کمتری از انسولین نیاز داشتند.
در مطالعه ای که از موش های مبتلا به دیابت نوع 2 استفاده شد، محققان دریافتند که عصاره برگ انجیر می تواند سطح انسولین را بهبود بخشد و سطح گلوکز خون را کاهش دهد.
در یک مطالعه دیگر با استفاده از موش های مبتلا به دیابت، محققان نشان دادند که عصاره برگ انجیر می تواند تولید گلوکز در کبد را متوقف یا کند کند.
برخی از مردم برخی از گیاهان را به دلیل توانایی بالقوه آنها در تحریک تحریک جنسی، مواد تقویت کننده جنسی می دانند. در واقع، برخی از افراد از انجیر به دلیل خواص تقویتکننده جنسی استفاده میکنند.
مطالعهای روی موشها، تواناییهای تقویتکننده جنسی سه گیاه را آزمایش کرد: دود زمین، دارچین چینی و انجیر.
محققان اثربخشی مخلوطی از این گیاهان را با مطالعه افزایش رفتار نصب اندازه گیری کردند. موش هایی که این مخلوط را دریافت کردند، در مقایسه با گروه کنترل، فعالیت جنسی افزایش یافته بودند.
- منابع: